Voorbereiden op het paniekvirus met onafhankelijk nieuws

Met het oog op het zeer uitgebreide ‘spel’ dat zich voltrekt rondom de Coronavirus-#plandemic, de paniekzaaierij, de afkondiging van de medische staat van beleg, nieuwe stappen richting globalisering én de ogenschijnlijk mee-geplande afwikkeling van de financiële schuldenberg, staat Nederland aan de vooravond van bijzondere tijden. En juist in tijden van ingrijpend optreden van overheden en globalistische organisaties zoals de EU, VN, WHO en ECB, is het van cruciaal belang dat iedereen zelf actief een mening gaat vormen over de situatie (de paniek) die door deze partijen wordt gecreëerd.

Afbeelding van Vektor
Kunst via Pixabay

Corona verspreid zich, maar de gecreëerde paniek verspreid zich vele malen sneller. Men spreekt dan ook over een paniekvirus en dan heeft men het niet over Corona. Nu we steeds verder afgezonderd worden van anderen, worden we in toenemende mate uitsluitend afhankelijk van de informatievoorziening van de overheid. En om niet uitsluitend afhankelijk te worden van Mark Rutte, de nu ogenschijnlijk regerende RIVM en de WHO/VN (Agenda 2030) voor beeldvorming over de vreemde, wereldwijde gebeurtenissen in deze plandemie, hebben wij de deuren geopend voor alle geïnteresseerden op al onze nieuwsvoorzieningen zodat je zélf een mening kunt vormen.

Het is daarbij belangrijk om te beseffen dat elke crisis ook een kans tot positieve transformatie in zich heeft. Elke situatie heeft meerdere kanten en het is dan ook verstandig om diverse kanten te bekijken, voordat je je eigen visie bepaalt.

Ook onafhankelijke informatie, laagdrempelig beschikbaar voor iedereen

Om zo goed mogelijk onafhankelijke informatie beschikbaar te stellen aan iedereen die geïnteresseerd is, stellen we per direct ons brede nieuwsoverzicht gratis beschikbaar:

Onlangs hebben onze collega’s bij alternatiefnieuws.com en alternatief-nieuws.nl de deuren gesloten, waardoor er helaas steeds minder verzamelde nieuwsoverzichten beschikbaar zijn. Dit benadrukt wel weer het belang van de nieuwsvoorzieningen die we vanuit HoeZitHetNuEcht beschikbaar stellen.

We kunnen hierbij niet zonder jouw betrokkenheid. Dus waardeer je onze inzet om het alternatieve nieuws laagdrempelig naar iedereen toe te brengen en wil je ons daarbij een steuntje in de rug geven, overweeg dan eens om vrijwillig donateur te worden. En zie je goede berichtgeving, wordt dan ook donateur van die schrijver en/of (burger)journalisten. Alleen met jouw participatie kan onafhankelijke berichtgeving blijven bestaan.

“Never let a serious crisis go to waste”

Zoals de regerende partijen weten, brengt angst veel mogelijkheden. Onder druk wordt alles vloeibaar. Met een bevolking die bang is kun je alles doen, en dat weten degenen die politiek bedrijven maar al te goed. Men creëert nu paniek alom, dat biedt kansen voor hen die dat zoeken. En vergis je niet, grote belangen laten zich dan gelden. Er valt door diverse partijen flink te profiteren van paniek.

Nu de media uitsluitend nog schrijven over Corona, ontstaat een prachtkans voor de politiek, farmaceuten en het bankierswezen om allerlei vreemde en zeer ongewenste activiteiten te ondernemen zonder enig bezwaar of tegenspraak. Als mensen afgeleid zijn, kun je toeslaan. En je ziet dat vervolgens ook gebeuren. Je herkent hierin hun favoriete gezegde: Never let a good crisis go to waste.

Afbeelding via izQuotes

Jouw verantwoordelijkheid

Graag benadrukken we dus de noodzaak om zélf uit te gaan zoeken wat er gebeurt rondom de uitbraak van het coronavirus. En vermoedelijk heb je komende weken alle tijd om één en ander te onderzoeken. Welke veranderingen rondom mensenrechten, dwingende medische regelgeving én de afwikkeling van economische problemen worden doorgevoerd nu we allemaal afgeleid en bang gemaakt zijn? De recente geschiedenis (de h1n1 / swine flu / mexicaanse griep pandemie, ebola, zika, vogelpest, etc.) leert dat enige argwaan geen kwaad kan.

Bescherm dus de samenleving die we hebben en onze gezamenlijke toekomst, door jezelf goed te informeren, door goed onderzoek uit te voeren. Stel zelf vast wat er werkelijk speelt en speelde in enigszins vergelijkbare eerdere gevallen. Niet alleen op basis van eenzijdige ‘officieel’ gestuurde informatie, maar op basis van een diversiteit van onafhankelijke én officiële informatie. Gebruik bovenstaande middelen om jezelf te informeren met een breed aanbod van opinies.

Zo zagen we zelf al interessante video’s via Café Weltschmerz, Ongehoord Nederland (en ook deze), CommonSenseTV, The Corbett Report, Dana Ashlie en Amazing Polly over Event 201 en lazen we o.a. interessante visies via WantToKnow, TransitieWeb, DLMplus, Ad Broere, Gedachtenvoer, WorldUnity, BOUblog, VaccinVrij, Martin Vrijland en Jon Rappoport (via hier).

Blijf kritisch bij het bestuderen van onafhankelijk nieuws. Vergelijk de verkregen inzichten met het officiële verhaal, zoek naar concrete waarheden én achterliggende bronnen bij bijzondere informatie. En vooral: laat je niet bang maken door angstzaaiers, politiek gedreven uitspraken, ongefundeerde berichtgeving en social media. Oordeel vooral zelf. We hebben onlangs twee nieuwe Engelstalige nieuwsbronnen toegevoegd aan het nieuwsaanbod: Jon Rappoport en Dana Ashlie.

Let op: Accepteer geen medisch advies van mensen die geen medische achtergrond hebben. Bij twijfel, neem altijd contact op met je huisarts. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door het gebruik van de gelinkte nieuwsbronnen.

Crisis of kans?

Het is belangrijk om je bewust te zijn van wat er gaande is, maar tegelijkertijd biedt een crisis ook altijd een kans tot groei en positieve verandering. Nieuwetijdskind zet bijvoorbeeld 7 kansen die het Coronavirus biedt op een rijtje. Laat je je meeslepen in de massahysterie of blijf je bij jezelf en luister je naar je eigen innerlijke wijsheid? Kies je voor angst en je voortdurend zorgen maken of kies je voor vertrouwen en transformeer je de angst naar liefde? Hier liggen mooie kansen voor transformatieprocessen in jezelf.

Daarnaast liggen er ook transformatiemogelijkheden voor de buitenwereld en de manier waarop onze samenleving is ingericht. Nu alles stil valt biedt dat ons de tijd, ruimte en gelegenheid om na te denken over wat we nu eigenlijk aan het doen zijn en te heroverwegen hoe we onze maatschappij nu eigenlijk echt willen inrichten. De crisis kan daarmee ook een katalysator zijn om onze samenleving naar ‘the next level’ te brengen, zoals Marjolein in ’t Klein het verwoord.

Vanuit HoeZitHetNuEcht pleiten we al jarenlang voor een terugkeer naar de decentraliteit. Geen grote multinationals, mediabedrijven en overheden die alles voor ons bepalen en regelen, maar zélf weer de verantwoordelijkheid terug nemen en onze eigen kracht gaan inzetten om een gezondere en fijnere samenleving te creëren. Terugkeer naar kleinschaligheid en diversiteit. Niet alleen in de nieuwsvoorzieningen, maar ook in de terugkeer naar de lokale economie, lokale voedselteelt, zelfvoorzienend leven en vooral terugkeer naar de menselijke maat. We zijn mensen die zichzelf willen ontplooien en geen ‘massa die gemanaged moet worden’.

Dankwoord

Tenslotte willen we onze donateurs hartelijk bedanken voor hun support. En ook de lieve berichten van lezers die hun waardering hebben laten blijken voor onze initiatieven waarderen wij enorm. Door hen houden we moed.

Het is de hoogste tijd om als mensheid onze eigen kracht terug te nemen en bewust de wenselijke realiteit te gaan creëren. Ben je enthousiast over onze initiatieven en ideeën, word dan ook vrijwillige maandelijkse donateur, zodat we structureel door kunnen gaan met het verder ontwikkelen van deze mogelijkheden.

Met jouw hulp kunnen wij bouwen aan beter.