Over ons

De website Bouwen aan Beter legt verslag van ons initiatief: het ontwikkelen van een alternatief platform voor decentrale en onafhankelijke berichtgeving met behoud van privacy. De komende tijd verschijnen op deze blog met enige regelmaat nieuwe berichten over de achtergronden en plannen voor nieuwe decentrale mogelijkheden.

Bouwen aan Beter

Op Bouwen aan Beter verschijnt berichtgeving over twee categorieën.

1) Allereerst starten we met een analyse van het media-landschap vanuit ons oogpunt als geïnteresseerde, geïnformeerde en analytische nieuwsconsument. We werken niet in de media en kunnen als outsider kritisch zijn over de gecreëerde realiteit. We zien diverse onvolkomenheden waardoor wij de noodzaak ervaren nu zelf met een volledig onafhankelijk alternatief te komen waarbij ook de privacy wordt geborgd.

2) Als we weten hoe media niet moet, weten we ook hoe het wel moet! We beschrijven op Bouwen aan Beter ons plan voor het bewust realiseren van een betere toekomst. En die betere toekomst start met betere informatievoorzieningen. Namelijk:

  • Een onafhankelijk platform,
  • Decentraal vormgegeven, zonder centrale aansturing,
  • Steunen van goede onderzoekers en schrijvers,
  • Met optimale privacyborging voor alle betrokkenen.

We ontwikkelen dus een landelijk platform voor kleinere onderzoekers en bloggers met een interessante visie op diverse onderwerpen, zodat zij gemakkelijk met geïnteresseerde lezers en met elkaar in contact kunnen komen.

Het doel van deze blog is het delen van informatie over het Bouwen aan Beter, zodat wij samen met bewuste lezers, kleine onderzoekers, bloggers en andere geïnteresseerden nieuwe decentrale mogelijkheden kunnen realiseren.